comanda aici 0723 699 065
 
Home PORTI AUTOMATE USI DE GARAJ BARIERE AUTO SISTEME DE ALARMA VIDEOINTERFOANE INTERFOANE SUPRAVEGHERE VIDEO SISTEME HOTELIERE CONFECTIE PORTI MODELE PORTI PORTOFOLIU CLIENTI SERVICII IT PAZA PERIMETRALA HOME CINEMA DETECTIE INCENDIU Contact

VIDEOINTERFOANE

 

Atentie ! asiguram instalarea profesionala a sistemelor de videointerfonie si yale electromagnetice indiferent de tipul usi .

 

 

1. SET VIDEOINTERFON DE CASA RL-10MID

 

rl-10mid

Model : RL-10MID                                                           Pret 758 de lei cu TVA

 

Kit Videointerfon color pentru casa sau birou. Kitul contine post de exterior cu camera color si IR + cititor ID incorporat, 1 post interior color de 7 inch TFT. Sursa alimentare, cablu 15m, suruburi, suport prindere perete, Butoane deschidere usa, deschidere porti garaj, monitorizare si convorbire.

 

 

2. SET VIDEOINTERFON GENWAY FS7V11

genway1

Model : FS7V11                                                           Pret 840 de lei cu TVA

 

Genway FS5V11 este un set videointerfon pentru vila compus din 1x interfon de exterior, 1x videointerfon de interior color si 1x transformator. Unul sau doua panouri de apel se pot conecta la 1-4 video interfoane in aceeasi casa. Apelul se face in acelasi timp la toate posturile. LED-ul IR ofera o imagine clara, chiar si noaptea.

 

 

 

 

 

3. SET VIDEOINTERFON GENWAY FS5V11

genway2

Model : GENWAY FS5V11                                                           Pret 840 de lei cu TVA

 

Genway FS5V11 este un set videointerfon pentru vila compus din 1x interfon de exterior, 1x videointerfon de interior color si 1x transformator. Unul sau doua panouri de apel se pot conecta la 1-4 video interfoane in aceeasi casa. Apelul se face in acelasi timp la toate posturile. LED-ul IR ofera o imagine clara, chiar si noaptea.

 

 

 

 

4. SET VIDEOINTERFON COMMAX ECO SET

 

commax1

Model : ECO SET                                                           Pret 1000 de lei cu TVA

 

Set videointerfon Commax ECO SET color format din monitor TFT de 3.5 inch Hands-Free CDV-43N si camera DRC-4MC. Setul de videointerfon Commax ECO SET se instaleaza foarte simplu si rapid, cablarea fiind pe 4 fire de la monitor la camera si pe 4 fire de la camera la yala. Camera are vedere pe timp de noapte iar unghiul este reglabil. Atat imaginea cat si sunetul videinterfonului Commax sunt impecabile oferind un confort sportit in zonele rezidentiale.

 

 

 

 

5. SET VIDEOINTERFON COMMAX CDV-50N KIT

commax2

Model : CDV-50N                                                            Pret 1061 de lei cu TVA

 

Set videointerfon Commax CDV-50N KIT; Videomonitor LCD - CDV-50N; Camera video exterioara metalica montaj ingropat DRC-4MC.

 

 

 

 

 

6. SET VIDEOINTERFON COMMAX COLOR FAM

 

commax3

Model : COLOR FAM                                                           Pret 1077 de lei cu TVA

 

Set videointerfon Commax COLOR FAM format din monitor LCD de 7 inch CDV-70K cu butoane touch si camera DRC-40K; Setul accepta in configuratie, maxim 2 camere + 2 monitoare + o extensie audio DP-4VHP. Camera color Commax DRC-40K are o carcasa metalica. Senzorul postului de exterior este de 1/4 inch C-MOS cu distanta de 50 m, 28 m.

 

 

 

 

 

7. SET VIDEOINTERFON COMMAX ECO SET H

commax4

Model : ECO SET H                                                           Pret 1098 de lei cu TVA

 

Set videointerfon Commax ECO SET H color format din monitor TFT de 4 inch Hands-Free CDV-40Q si camera DRC-40K. Setul de videointerfon Commax ECO SET H se instaleaza foarte simplu si rapid. Camera are vedere pe timp de noapte iar unghiul este reglabil. Atat imaginea cat si sunetul videinterfonului Commax sunt impecabile oferind un confort sporit in zonele rezidentiale. Setul accepta in configuratie maxima 2 camere + 2 monitoare + 2 extensii audio DP-4VHP.

 

 

 

 

 

8. SET VIDEOINTERFON COMMAX KIT AN4BE-2F

 

commax5

Model : AN4BE-2F                                                           Pret 1130 de lei cu TVA

 

Kit videointerfon alb/negru pentru 2 familii format din: un post exterior DRC-4BD (camera color, 4 butoane de apel, lentila pinhole, carcasa andivandal) si doua monitoare DPV-4BE (monitor alb/negru, display de 4 inch, posibilitate de extindere monitor cu inca un monitor DPV-4BE in paralel si o extensie audio DP-4VHP).

.

....................................................................................................................................................................................................................................................

 

Pentru oferta completa de sisteme de videointerfonie  va rugam sa ne contactati.