comanda aici 0723 699 065
 
Home PORTI AUTOMATE USI DE GARAJ BARIERE AUTO SISTEME DE ALARMA VIDEOINTERFOANE INTERFOANE SUPRAVEGHERE VIDEO SISTEME HOTELIERE CONFECTIE PORTI MODELE PORTI PORTOFOLIU CLIENTI SERVICII IT PAZA PERIMETRALA HOME CINEMA DETECTIE INCENDIU Contact

USI DE GARAJ

 

.......

 

 

Usile de garaj sectionale sunt preferate pentru sistemul de functionare facil, izolatia termica si fonica foarte buna, siguranta in exploatare si durata indelungata de utilizare.
   Sistemul de culisare permite deschiderea usii in partea superioara a garajului oferind astfel spatiu liber in totalitate in zona de activitate.
   Datorita mai multor posibilitati de configurare a sistemului de culisare precum si a confectionarii personalizate pentru fiecare usa se pot obtine cele mai bune solutii pentru spatiul util de acces in garaj.
   Usa de garaj sectionala poate fi actionata manual sau automat cu telecomanda. In caz de urgenta se poate face trecerea din modul de lucru automat in cel manual.
   La confectionarea usii se folosesc panouri tip sandwich, termoizolante, din otel vopsit in camp electrostatic si umplute cu spuma poliuretanica. 
   Usile de garaj MCA respecta standardele europene ridicate de calitate si siguranta in exploatare. Dispozitivul de siguranta In cazul ruperii arcurilor si caderii usii impreuna cu panourile cu forma speciala impotriva prinderii degetelor la imbinari garanteaza utilizatorului o intrebuintare sigura.

usa de garaj

 

 

                                  STRUCTURA UNUI PANOU IZOLAT

 

 

Desen tehnic general pentru panouri

 

 

 

Alege-ti culoarea si intr-o saptamana ai usa montata !

 

 

 alb ral   maro ral   Stejar auriu 

        alb RAL 9016                   maro RAL 8017                  stejar auriu

 

Nuc  Mahon  Wenge

               nuc                           mahon                          wenghe

 

 

Gri Antracit RAL

          gri antracit

 

 

Preturile se calculeaza astfel : masori inaltimea si lungimea golului usii si le inmultesti cu 137 Euro / mp.

Pretul include si montajul !

 

cam00690

 

cam00692

 

img1320

 

img018