comanda aici 0723 699 065
 
Home PORTI AUTOMATE USI DE GARAJ BARIERE AUTO SISTEME DE ALARMA VIDEOINTERFOANE INTERFOANE SUPRAVEGHERE VIDEO SISTEME HOTELIERE CONFECTIE PORTI MODELE PORTI PORTOFOLIU CLIENTI SERVICII IT PAZA PERIMETRALA HOME CINEMA DETECTIE INCENDIU Contact

HOME CINEMA

logo

Adu placerea vizionarii unui film la tine acasa !

 

Sa ai propriul cinema la tine acasa inseamna sa oferi prietenilor si familiei o exeperienta in plus , sa eviti aglomeratia si poate lipsa unora de bun simt inalnite in salile de cinema si de ce nu inseamna sa transformi locuinta intr-un imobil de lux caruia nu-i lipseste nimic adica sa cresti valoarea casei tale si atractivitatea la o eventuala vanzare.

 

Poti gandi acest lucru inca din faza de proiect , casa la rosu sau chiar cand este la gata.

 

Reusim sa transformam aproape orice incapere in sala ta de cinema.  Aproape orice incapere pentru ca sunt cateva conditii de care trebuie tinut cont – dimensiunile incaperi ( nu poate o fi o debara de 4 mp. , iluminarea naturala - ferestre mari ce vor trebui acoperite , posibiliatatea si modul climatizarii , amplasarea camerei in imobil si fata de vecini va da solutia de fonoizolare .

 

Iata pasii de care tinem cont in realizarea salii :

 

Solutiile tehnice ce vor face functioanala sala de cinema sunt conditionate de designul interior.  Primul pas va fi proiectul de amenajare interioara . Designul interior va respecta structura casei .  Designerul de  interior impreuna cu Beneficiarul hotarasc tipul de finisaj pereti – tavan , culoare ,  tipul de pardoseala – culoare, mobilier – fotolii , mic mobilier, draperii , lampi iluminat . Pentru evitarea reverberatiilor toate materialele folosite vor fi fonoabsorbante . Se evita suprafetele dure care reflecta sunetul.

 

Mobexpert canapea 2 locuri piele butter Chesterfield     Mobexpert canapea 2 locuri piele maro Chesterfield

   

    

     

 

     

 

 

 

 

 

Cablarea curenti slabi – audio video - si retea 220 V pentru iluminat si prize . 

 

 fotografie0335   fotografie0330

 

 

 

 

 

 

 

Antifonarea tavanului, peretilor , pardoselii . 

 

   

 

 

Placare - finisare cu tipul de finisaj ales pereti , tavan , pardoseala .

 

     

 

 

 

Amplasare sisteme sonorizare si sistem video .

 

Iti oferim o experienta audio video de cea mai inalta calitate . Iti promitem acoperirea uniforma audio a spatiului ( sunetul se aude peste tot la fel – nimeni nu se va plange ca sta prea aproape de boxa ), nivelul de presiune sonora – volumul va acoperii plaje de la ambiental 70 – 80 dB. pana la reproducerea decolarii unui avion 120 dB. , echilibru intre frecvente joase si inalte  - lipsa anumitor frecvente din spectrul audio reprezinta un dezechilibru , fara distorsiuni enervante – gajait - .

 

Si pentru ca febra 3D a cuprins lumea filmului iti propunem aceasta experienta totala la tine acasa printr-un videoproiector FullHD 3 D care nu necesita neparat o conexiune cu calculatorul. Film, meci de fotbal sau jocuri online vor fi proiectate cu acuratete si uniform pe un ecran a carui marime variaza intre 30  si 300 inci.

       

 

 

 

Detaliile conteaza .

 

 

                Nu uita de ochelarii 3D , minibar cu racitor bauturi , un aparat de facut popcorn , un expesor automat de cafea  si chiar un aparat de facut inghetata .